Roska Tamás tudományos előadások a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencián

2018-12-15 14:57:05

 

A Roska Tamás előadók elismerő oklevelet, emlékérmet, a Szekciót rendező intézménytől nettó 300.000 Ft pénzdíjat kapnak, az előadás publikálására - a kézirat szakmai lektorálása után - a Magyar Tudomány folyóiratban nyílik lehetőség, továbbá ajánlást kapnak további rangos tudományos folyóiratokban való megjelenésekre, valamint az OTDT támogatását tudományos, illetve tehetséggondozó pályázatokra benyújtott pályázataikhoz.


Az Óbudai Egyetem 2019-ben az Informatika Tudományi-, valamint a Had- és Rendészettudományi Szekciónak ad otthont, amelyekben az egy díjazott doktorjelölt, vagy PhD fokozatot szerzett fiatal kutató az eredményeit magas színvonalú és élményt nyújtó tudományos, tudománynépszerűsítő előadásban tárja szakterülete iránt érdeklődő, fiatalok és mentoraik elé.


Az Országos Tudományos Diákköri Tanács, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Tudományos Akadémia fővédnökségével és az Innovációs és Technológiai Minisztérium, Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, valamint a TDK-ért Közhasznú Alapítvány támogatásával zajló szekciók színvonalas megrendezéséhez, a legjobb szakmai teljesítményt nyújtó hallgatók díjazásához a gazdasági élet meghatározó szereplői nyújtanak támogatást.


A 2019. április 16. és 18. között zajló Informatika Tudományi-, valamint a Had- és Rendészettudományi Szekció legkiválóbb szakmai teljesítményt nyújtó hallgatói méltó díjazását az Óbudai Egyetem szervezőinek előkészítő munkájával kialakított un. „patrónusi rendszere” teszi lehetővé. Ennek keretében vállalkozások, egyesületek anyagi támogatást nyújtva fogadnak örökben egy-egy tagozatot, melynek eredményeképpen a szervezet képviselője tanácskozási joggal az általa patronált tagozat zsűrijében képviselethez jut.

Innoportal.hu

 

<< Vissza az aktualitásokhoz